Передплата 2024 ВЗ

У центрі Києва знайшли застреленим відомого бізнесмена

  • 26.02.2020, 12:13
  • 730

У центрі Києва, у квартирі на вулиці Городецького, 25 лютого, знайшли застреленим бізнесмена Леоніда Вульфа. Правоохоронці озвучили версію про самогубство.

Так, у коментарі hromadske начальник кримінальної поліції Києва Герман Приступа розповів про трагічну загибель чоловіка, інформує OBOZREVATEL.

«Так, знайшли його мертвим учора. Це самогубство», — зазначив він.

Деталі смерті Вульфа опублікувала «Страна» з посиланням на власні джерела у МВС. За даними журналістів, його тіло виявили друзі. Бізнесмен не відповідав на дзвінки, через що його адвокат із дружиною і одним знайомим вирішили навідати чоловіка.

Коли вони прибули на місце, двері квартири були замкнені. Друзі Вульфа були змушені відчинити їх дублікатом ключів, який був у адвоката. Так, за інформацією видання, у коридорі вони виявили закривавлене тіло бізнесмена з простреленою головою.

«В руках у нього був пістолет-кулемет „Скорпіон“. Тут знайшли і одну стріляну гільзу. Обстановка в квартирі не була порушена, що не могло вказувати на боротьбу, вхідні двері та замки були цілими, тому поки головна версія слідства — самогубство», — йдеться у матеріалі.

Також один зі знайомих загиблого повідомив поліцейським, що незадовго до трагедії Вульф телефонував йому і скаржився на погане самопочуття. У ході слідства версія самогубства буде перевірена за допомогою експертиз та інших дій.

Характерно, що в кінці листопада 2019 року з квартири бізнесмена вкрали багато грошей — понад $ 200 тисяч.

Схожі новини