Передплата 2024 «Добра кухня»

Політичний «бомонд» бере у підмогу Дарок

Новоспечений керівник Офісу президента Андрій Єрмак призначив своїм прес-секретарем колишню шеф-редакторку видання l’Officiel Online Дар’ю Зарівну.

Речниці з таким модним нині іменем в українських високопосадовців не рідкість.

акий же, як і глава ОПУ, вибір зробив новий керівник Львівської облдержадміністрації Максим Козицький. Його прес-секретарем стала журналістка Дар’я Бавзалук (її публікації з’являлися у «Високому Замку»).

На Дарці Чепак свого часу зупинив свій вибір сумнозвісний Віктор Янукович (після втечі останнього у Росію вона співпрацювала у виборчих питаннях з керівником Радикальної партії Олегом Ляшком).

Даркою звати і прес-секретаря другого президента України Леоніда Кучми — Дарку Оліфер. Нині вона висвітлює діяльність ексглави держави під час роботи у Тристоронній контактній групі з питань врегулювання ситуації на Донбасі. Дар’ї пр исутні не тільки у політиці, а й у спорті.

Порівняно недавно прес-секретарем Федерації футболу України працювала Дар’я Недашківська. До слова, знавці народних традицій вважають, що у рейтингу імен, якими варто називати дівчаток, що з’являться на світ навесні 2020 року, стоїть Дарина. А вже потім Роксолана, Меланія, Євангеліна…

Схожі новини