Передплата 2024 «Добрий господар»

Меган Маркл і принц Гаррі відмовилися відвідати церемонію нагородження Оскар 2020, – ЗМІ

  • 08.02.2020, 20:33
  • 2 069

Меган Маркл і принц Гаррі могли з'явитися на 92-й церемонії вручення премії Оскар, яка відбудеться зовсім скоро.

Герцоги Сассекські нібито відхилили пропозицію організаторів кінопремії, зробивши вибір на користь вигіднішого для них івенту, пише Сьогодні.LifeStyle.

Згідно з інформацією інсайдерів, Меган Маркл і принц Гаррі могли вручити нагороду за кращий фільм на цих вихідних в Лос-Анджелесі. Однак подружжя відмовилося від такої можливості.

«Меган і Гаррі були вдоволені наданою їм честю, але відмовилися від неї», — говорить джерело.

Журналісти також дізналися, що замість Оскара-2020 герцоги Сассекські обрали саміт з альтернативних інвестицій, організований найбільшим американським банком JPMorgan в Маямі, де Гаррі виступив з промовою. Подейкують, що за цей вихід принц і його дружина отримали гонорар у розмірі від 500 тисяч до мільйона доларів.

Нагадаємо, що Меган Маркл знову зв'язала життя з кіноіндустрією і ТБ. Після відділення від королівської сім'ї герцогиня Сассекська отримала пропозицію про участь в реаліті-шоу.

Проєкт, в якому Меган Маркл стане ведучою, виходитиме на Netflix. Крім цього, інсайдери з близького оточення продюсерського складу шоу зізналися, що йдеться про популярний в Канаді проєкт I Do, Redo.

Схожі новини