Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Обшуки на 1+1 тривають понад чотири години, кажуть, що слідчі дії проводять у помешканнях журналістів

До трьох журналістів правоохоронці прийшли з обшуками додому

Обшуки на телеканалі 1+1 тривають уже понад чотири години. Як повідомляють журналісти, у кількох їх колег слідчі дії проводять вдома, передає УНН.

Як повідомили співробітники телекомпанії, до трьох журналістів правоохоронці прийшли з обшуками додому.

«Денис на наше прохання виїхав сюди, на слідчі дії. А тим часом йому передзвонила його дружина і повідомила йому, що до них прийшли з обшуками за місцем проживання. Живе він за містом, дома в нього дружина і маленька дитина», — повідомили колеги.

Нагадаємо, співробітники СБУ прийшли з обшуками на телеканал 1+1. Пізніше народний депутат України Олександр Дубінський повідомив, що обшуки на телеканалі 1+1 ведуть з метою знайти пристрій, за допомогою якого співробітник телеканалу міг проводити запис під час наради Прем’єр-міністра Олексія Гончарука в Кабінеті міністрів.

Згодом група 1+1 медіа підтвердила, що у приміщенні редакції програми «Гроші» відбувається обшук робочих місць журналістів офіцерами СБУ. Вони звернулись до голови СБУ Івана Баканова з проханням прокоментувати ситуацію.

Пізніше з'явилась заява СБУ. У Баканова заявили, що обшуки, які проводяться по вулиці Куренівській, 18 не пов’язані з діяльністю телеканалу 1+1, а здійснюються щодо конкретних осіб, за місцями можливого створення та зберігання ними аудіо файлів, отриманих у незаконний спосіб.

Схожі новини