Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У центрі Києва вбили пластичного хірурга

  • 03.02.2020, 09:33
  • 780

У Києві проводиться спеціальна поліцейська операція зі встановлення та затримання невідомого, який близько 18 годин 2 січня вбив людину на вулиці Саксаганського.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції Києва.

До чергової частини близько 18 години надійшло повідомлення про те, що на вулиці Саксаганського невідомий кілька разів вистрілив у чоловіка і зник. На його розшук і затримання орієнтовані всі наряди, проводиться спеціальна поліцейська операція.
Убитий близько 18 години у центрі Києва 43-річний Андрій Сотник — кандидат медичних наук, пластичний і естетичний хірург, хірург кисті. Сотник працював головним лікарем в VKL Clinic. Як вказують дані в Facebook, в 2014 році Сотник покинув окупований Донецьк. За непідтвердженою інформацією він проживав в будинку по вулиці Саксаганського, 121, передає DT.UA.

Telegram-канал Los Solomas опублікував відео моменту вбивства, де ясно видно, як кілер наздоганяє чоловіка, стріляє, а потім робить контрольний постріл в голову.
На місці події працювала слідчо-оперативна група, криміналістична лабораторія, кінологи і оперативники/

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ст 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає до 15 років позбавлення волі.

Схожі новини