Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"За образом Голобородька - порожнеча", - Сергій Поярков

Президент України Володимир Зеленський, на відміну від інших відомих акторів-політиків, не має необхідних для управління державою знань і навичок.

Таку думку висловив художник, телеведучий і громадський діяч Сергій Поярков, — повідомляє obozrevatel. За словами митця, українцям пропонують некоректні приклади, порівнюючи Зеленського з президентом США Рональдом Рейганом і губернатором Каліфорнії Арнольдом Шварценеггером.

«Ми маємо ситуацію, коли за сценічним образом Голобородька стоїть порожнеча. Людина не розбирається ні в чому, в чому повинен розбиратися президент», — вважає Поярков.

«Нам з вами намагаються продати некоректні приклади. Наприклад — „а от Шварценеггер же чисто актор“. Він десятиріччями в Республіканській партії, у нього дружина Марія Шрайвер, одна з клану Кеннеді. Він роками мав досвід, він навчився. Його каліфорнійці обрали як управлінця, тому що знали, що він компетентна людина», — пояснив він.

Художник також нагадав, що Рейган був главою профспілки акторів, і «десятиліття витратив на те, щоб бути компетентним, після чого став американським президентом».

На зауваження, що у Зеленського є досвід управління студією «Квартал 95», Поярков відповів: «Це абсолютна ілюзія. Зеленський керував збитковим бізнесом, який за рахунок Коломойського був інструментом політичного тиску. „Квартал 95“ не конкурував з іншими „Кварталами 95“. Зеленський абсолютно не знає, що таке бізнес».

Схожі новини