Передплата 2024 «Добре здоров’я»

“Поверніть 5 гривень за квиток у трамваї!”

Цього вимагають від Андрія Садового депутати міськради.

У четвер, 23 січня, на сесії Львівської міської ради депутати вимагали від міського голови Львова Андрія Садового скасувати підвищений тариф в електротранспорті (6−7 гривень) і повернути стару ціну — 5 гривень. З такою заявою виступили представники усіх депутатських фракцій, крім «Самопомочі».

«Ми проти безпідставного підняття тарифу в трамваях та тролейбусах Львова, — йдеться у зверненні депутатів Львівської міської ради. — З 15 січня 2020 року містяни платять за проїзд у електротранспорті 6 гривень, а за квиток, придбаний у водія — 7 гривень. Напередодні львів'ян запевнили, що підвищать вартість проїзду в електротранспорті лише після введення електронного квитка, проведення обліку пасажиропотоку та облаштування зупинок пунктами продажу квитків. Нічого з вищезазначеного виконано не було. Тому підстав для підвищення вартості проїзду у електротранспорті немає».

Тим часом ширяться чутки, що львівські власники маршруток не хочуть пасти задніх — і вимагають підвищити тариф на проїзд зі 7 до 9 гривень. У мерії це спростували. Кажуть, тариф підвищувати немає сенсу, бо приватні перевізники не виконують своїх зобов’язань: їздять, коли хочуть, випускають «на лінію» менше машин, ніж передбачено у договорі, а також не оновлюють транспорт…

Схожі новини