Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

На Дніпропетровщині жінки змушували своїх дітей зніматись у порно

  • 22.12.2019, 09:34
  • 3 289

Двох жінок, які змушували своїх дітей зніматись в порно, затримали на Дніпропетровщині.

Їхнім дітям від восьми до тринадцяти років. На знімальний майданчик матері водили їх років чотири поспіль. За цей час було відзнято щонайменше 300 годин відео, повідомляє ТСН.

Сотні годин жорсткого дитячого порно виявили на одному з австралійських інтернет-ресурсів. В усіх роликах були задіяні малолітні. Четверо — з однієї сім’ї, двоє — з іншої. Та їхні матері. Дітям — від 8 до 13 років. До знімання мами заохочували їх солодощами й подарунками.

Організатор — ось чоловік у халаті. Зараз його розшукують. Жінки кажуть — їх залякували, аби вони приводили дітей. Але пояснити, чому не звернулися в поліцію, не можуть. Зйомки відбувались протягом щонайменше чотирьох років.

«Я йому сказала видалити ось це, щоб ніхто не бачив. А він мені каже — ти краще рот закрий, а то у тебе дітей позабирають», — розповідає одна із затриманих.

Обидві жінки виховували дітей без чоловіків. Батьком сусіди вважали організатора порностудії. Чоловік приїздив то у Дніпро, то у приміське село, де мешкала друга родина.

Люди присягаються — нічого підозрілого не помічали. А самі діти ні на що не скаржились. Псевдобатькові та виконавцю головних ролей у більшості порнороликів — 43, раніше лікувався від наркозалежності. Сусідам у будинку, де він прописаний, бракує слів.

Чоловіка оголошено у розшук — він встиг позбутися мобільних телефонів та ретельно переховується. Грошей у нього вистачає — тривалість одного такого сюжету до 10 хвилин, а загалом слідчі виявили 300 годин відзнятого матеріалу.

Дуже коштовні ці ролики, вони продавалися за криптовалюту по світу — десь приблизно вартість під 900 доларів за одне відео", — зазначає керівник Запорізької місцевої прокуратури № 2 Роман Мазурик.

Відбитися від доказів у фігурантів справи не вийде — переконують правоохоронці. Там, де нема облич, експерти вивчають особливості тіла, порівнюють татуювання та родимки. Матері зараз у СІЗО. Двох дітей з однієї родини забрали в інтернат. Ще четверо — зараз у бабусі, яка не знала, що відбувалося з онуками. Психологи кажуть: повністю забути те, що з ними витворяли, дітям навряд чи вдасться — хай яку терапію не проводити.

Матерям загрожує до 12 років ув’язнення. Стільки ж — організатору, якого розшукують по всій Україні. За інформацією прикордонників, виїхати із країни він не встиг.

Схожі новини