Передплата 2024 ВЗ

"Якщо це запитують від хохлів, то краще не зліть мене, а то і вся Україна буде наша”

Сказав під час  онлайн-трансляції в сторісі  Інстаграм російський чиновник Алік Назарян, до якого у гості до Москви їздила “Міс Львів” Наталія Болюх

На сайті «Високого Замку» було опубліковано статтю «Що Міс Львів» робила у Москві", яка наробила чимало галасу. Нагадаємо, наша журналістка звернула увагу на сторіс в соцмережі Інстаграм «Міс Львів-2018» та першої віце-міс «Україна-Всесвіт Наталіі Болюх, які вона постила з… Москви. Переглянувши ці фото і відео, ми зробили нехитрий висновок, що львів'янка весело проводить час у московських нічних клубах і ресторанах з якимось чоловіком. Зайшли на його сторінку в Інстаграм і з'ясували, що чоловік, який називає себе Алік, вочевидь, є високим чиновником у РФ.

У нього, зокрема, є фото з Держдуми Росії, з інших державних установ. Є фотографія, де він у міліцейській формі, щоправда, там виглядає молодим, тож вона, мабуть, давня… У переписці з нашим кореспондентом Наталя дала зрозуміти, що нічого поганого у тому, що поїхала до друзів у столицю країни-агресора не бачить. «У Москві у мене немає жодних справ: ні любовних, ні ділових, — відповіла дівчина. — Приїхала сюди виключно з дружнього приводу — на день народження до друзів».

Це фото зі сторісу Аліка про те, як він проводить час із львівською красунею.
Це фото зі сторісу Аліка про те, як він проводить час із львівською красунею.

Та негативна реакція у соцмережах та в інших ЗМІ на поїздку львівської красуні до Москви змусила її реагувати вже більш серйозно. Через кілька днів після статті, вона зробила «заяву для преси».

«Як і в більшості українців, у мене є друзі, які живуть у Росії, які поділяють мої думки і бачення. Всі хочуть миру для наших держав, — заявила коронована красуня. — Я ціную і бережу цю дружбу, тому й відвідала святкування дня народження моїх друзів у Москві (проводила час з російським чиновником Аліком, де позначала його у своїх інстаграмних сторіс. — Авт.). Вірю, що ми зможемо повернути мир у наші домівки, єднаючись по обидва боки кордону».

Наталія Болюх також зазначила, що «переживає через війну і, як і кожна українка, молиться про повернення українських військових додому».

Журналістам вдалося з’ясувати, хто ж такий цей загадковий Алік. Виявляється, 35-річний Алік Назарян — завидний холостяк Росії. Він уродженець грузинського міста Болнісі. Деякий час жив і працював у Саратові, був депутатом міської ради Красноармійська Саратовської області Російської Федерації. Згодом перебрався до Москви. У своїх інстаграмних сторісах запустив жартівливу спецоперацію «Одружитися 2.02 2020 року», тому звертається до красивих дівчат зголошуватися. Також Алік писав, що йому закидають, мовляв він не серйозно відноситься до дівчат. На це він у саркастичній формі відповів, що «вже чотири дні з однією і тією ж дівчиною, а завтра ж ювілей — 5 днів» і відмітив у сторіс Наталію Болюх.

У 2018 році Алік Назарян став радником керівника Федеральної служби з нагляду в сфері природокористування (Росприроднагляд). У його обов’язки входить, зокрема, робота з правоохоронними органами та протидія корупції.

Алік носить на грудях георгіївську стрічку
Алік носить на грудях георгіївську стрічку

Був і помічником депутата Держдуми від Ліберально-демократичної партії Росії. Лідером цієї партії є політик, екс-канддат у президенти Росії Володимир Жириновський, який відомий агресивними заявами на адресу Україну. У 2014 році Жириновський запропонував провести референдум про приєднання до Польщі Волинської, Львівської, Івано-Франківської, Тернопільської і Рівненської областей, Румунії та Угорщині — Чернівці та Закарпаття, а решта мала відійти до складу Росії.

Та повернемося до «друга» львівської міс Аліка. На його сторінці у Facebook є фото, де він з георгіївською стрічкою та пост про підтримку лідера Чеченської республіки Рамзана Кадирова (друга і соратника Путіна). «Рамзан Кадиров! Повага! Вдячність за підтримку», — сказано у підписі поста. В сторісі Інстаграм журналіст «ВЗ» запитала Аліка, чи він особисто знайомий з президентом Росії Володимиром Путіним. Відповів, що так.

Журналістка «ВЗ» вирішила поцікавитися у Наталії Болюх, коли і за яких обставин вона познайомилася з Аліком, на чому грунтується їхня дружба. Якщо раніше Наталія охоче відповідала на мої запитання, то зараз вже не реагувала… Не відповідає й іншим журналістам.

Схоже, на «київські таблоїди» образився і її російський «друг». Уночі на середу, 11 грудня, Алік провів у своєму Iнстаграм пряму трансляцію зі своєї кухні, де власноруч готував суп з м'ясом індички та смажив на грилі м’ясо. Зауважила, до перегляду ефіру майже о другій ночі приєдналася і Наталія Болюх.

Раптом у прямому ефірі чиновнику передала вітання одна київська модель. Алік похвалив її звабливі форми і сказав, що «шльопнув би її по попі», але не може приїхати в Україну. Ця дівчина уточнила, чому не може приїхати в Україну. «А ви що не чули, що там про мене написали київські таблоїди? — відповів Алік. — Що московський чиновник зустрічається з українською міс. Це такий „брєд“, друзі… Наталя — красива дівчина, дуже добра. Відчепіться вже від неї (звернувся до українських журналістів. — Авт.). Вона мій дуже близький друг. Чому ми не повинні з нею зустрічатися? Я вам усім скажу, що Україна і Росія — це братні народи, які завжди повинні разом жити, зустрічатися, дружити… І завжди бути разом! І нехай ваш Зеленський собі це зарубає на носі».

Згодом Аліка запитали під час прямого ефіру, чий Крим. «Наш, — впевнено відповів. — Наш, наш! Якщо це запитують від хохлів, то краще не зліть мене, а то і вся Україна буде наша».

Фото з відкритих джерел

Схожі новини