Передплата 2024 «Добра кухня»

"Це є нічим іншим, як виконанням чийогось замовлення", - Назарій Брезіцький

Потенційний кандидат на посаду міського голови Львова, засновник ГО «Ідея Міста» Назарій Брезіцький вважає чутки про його бійку з Володимирем Цвілем провокацією, спрямованою на "пониження рейтингу"

Про це Назарій Брезіцький після двох днів мовчанки написав у своєму Facebook.

«Я вважаю дану інформацію провокацією, яку поширили проти мене конкуренти, з метою пониження мого політичного рейтингу, — написав Назарій Брезіцький — Очевидно, що інформація є надутою, оскільки жодних підтверджуючих фактів даного інциденту немає. Документ, на який посилаються ЗМІ, немає ні підпису, ні печатки, тобто не є офіційним документом. Чи можна суб’єктивну заяву від особи з сумнівною репутацією вважати правдивою інформацією, напевно відповідь мають надати правоохоронні органи. Переконаний, що це є нічим іншим, як виконання чийогось замовлення».

Нагадаємо, потенційний кандидат на посаду міського голови Львова, засновник ГО «Ідея Міста» Назарій Брезіцький потрапив у черговий скандал. Його звинувачують у завданні тілесних ушкоджень ексконсулу України в Мюнхені Володимиру Цвілю, знаному також зі скандальної справи початку 2000-х років про «плівки Мельниченка».

Схожі новини