Передплата 2024 «Добрий господар»

Найбільша родина Британії поповниться 22-ю дитиною

44-річна Сью Редфорд помістила у соцмережах відео, на якому видно, як вона проходить ультразвукове обстеження. А потім разом із чоловіком оголошують, що у квітні наступного року в них народиться... 22-га дитина.

У родині Редфордів 11 дівчаток і 10 хлопчиків. Свого первістка Кріса Сью народила у травні 1989-го, коли їй було лише 14 років. (Статевий зв’язок з дівчиною, якій не виповнилося 16 років, є кримінальним злочином, однак якщо підлітки, яким немає 16 років, вступили у такий зв’язок за спільною згодою, це не карається). А свою 21-шу дитину, дівчинку Бонні Рей, Сью привела на світ торік. Не оминула багатодітну родину й трагедія: 2014 року хлопчик Алфі народився мертвим.

Багатодітна мама переконана, що 22-га дитина зрівняє рахунок між синами і доньками: «Думаю, що у нас буде по 11 дітей кожної статі. Чекаємо на сина».

Сью та Ноель Редфорди з 19 дітьми живуть у старовинному вікторіанському будинку, в якому 10 спалень. Будинок придбали 11 років тому в графстві Ланкашир, що на північному заході Англії. Родина має власний бізнес — пекарню. Двоє старших дітей, 30-річний Кріс і 25-річна Софі, яка вже має трьох власних дітей, живуть окремо.

Схожі новини