Передплата 2024 ВЗ

Авіакатастрофа біля Львова: літак Ан-12 помічали у зв'язках із контрабандою, а причини його візиту до Львова незрозумілі, - ЗМІ

  • 04.10.2019, 17:25
  • 1 031

Літак Ан-12, який аварійно сів на Львівщині, наприкінці серпня 2014 року був запідозрений у контрабанді товару.

Про це повідомляє Еспресо з посиланням на Mukachevo.net.

Журналісти згадали випадок зі схожим літаком Ан-12, який мав місце у 2014 році. Тоді, 16 серпня в аеропорту Ужгорода сів вантажний літак Aн-12, який запідозрили в контрабанді товару.

У матеріалі було опубліковано серійний номер літака. Це був Ан-12 з реєстраційним номером 50815B.

Зараз журналісти ввели цей реєстраційний номер, використовуючи сервіс flightradar24, та побачили, що це той самий літак, який сьогодні здійснював рейс Віго-Львів, але не долетів до точки призначення, зникнувши з радарів.

У 2014 році джерело Мукачево.Net інформувало, що вантаж був хоч і задокументований, але мав контрабандне призначення.

За даними видання, йшлося про начебто транзитний вантаж (текстиль) з Сербії, який за документами має бути доставлений у Білорусь. Утім, як самі документи, так і вантаж та спосіб його транспортування викликали серйозні підозри.

Вантаж хоч і задокументований, але мав контрабандне призначення. До нього мали відношення члени Партії регіонів, точніше її молодіжного крила — ВМГО «Молоді Регіони». Зокрема були озвучені прізвища Шкіль, Бобер. За словами джерела, на Закарпатті вантаж курували закарпатські партнери регіоналів — Бровді та його кум Гецко.

4 жовтня, близько 7.10 при заході на посадку зник з радару транспортний літак Ан-12. Пізніше один з членів екіпажу вийшов на зв'язок та повідомив, що літак здійснив аварійну посадку. О 07:46 літак Ан-12 був виявлений на відстані 1,5 км від злітно-посадкової смуги Міжнародного аеропорту «Львів»

Внаслідок аварійної посадки загинуло п'ятеро людей.

До медичного закладу у важкому стані госпіталізовано трьох постраждалих

Схожі новини