Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Зеленський пропонує Раді призначити 17 нових членів ЦВК

  • 03.10.2019, 17:34
  • 503

Президент України Володимир Зеленський вніс до Верховної Ради подання про призначення нових членів Центральної виборчої комісії

Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат від «Європейської солідарності» Олексій Гончаренко, повідомляє Укрінформ

«Зеленський вніс у Раду подання на новий склад ЦВК», — написав Гончаренко.

Депутат опублікував сканкопію цього подання, датованого 3 жовтня 2019 року. Згідно з документом Президент вніс подання про призначення на посади членів Центральної виборчої комісії: Оксани Боярчук, Юрія Буглака, Олени Гатаулліної, Андрія Гевка, Вікторії Глущенко, Віталія Греня, Олега Діденка, Сергія Дубовика, Андрія Євстігнєєва, Ірини Єфремової, Олександри Кармази, Павла Любченка, Юрія Мірошниченка, Володимира Перепелюка, Віталія Плукаря, Сергія Постівого та Юрія Фрицького.

У документі також вказано, що представлятиме його на пленарному засіданні Верховної Ради представник Президента у парламенті Руслан Стефанчук.

Згідно з Регламентом роботи ВР, кадрові питання не потребують включення до порядку денного, а можуть розглядатися на засіданнях відразу ж у міру їх надходження.

Схожі новини