Передплата 2024 ВЗ

Дружина Зеленського розповіла, чим хоче займатися

  • 15.09.2019, 17:58
  • 2 349

Перша леді Олена Зеленська збирається підтримувати спорт, сферу здоров’я дітей і проекти культурної дипломатії. Вона кілька місяців виконувала представницькі функції, але зараз хоче віддати перевагу близьким для себе гуманітарним місіям

Про це вона заявила на щорічному форумі Ялтинської європейської стратегії (YES), повідомляє пресслужба глави держави.

«Я Олена Зеленська. Мені 41 рік, у мене двоє дітей, улюблена робота, а також чоловік, який дуже любить сюрпризи… Сьогодні моя прем’єра — мій перший публічний виступ як дружини президента», — сказала дружина українського лідера.

Дружина президента поділилася своїм рецептом щастя. За її словами, до обрання її чоловіка Президентом України у неї було два «життя» — родина та улюблена робота. Зараз з’явилося третє — «життя» дружини Президента.

«Щастя зараз!» — це тема цьогорічної зустрічі YES. І це якнайкраще збігається з моїми відчуттями та ставленням до життя. Що для мене особисто щастя? Це мати можливість мріяти й одразу втілювати свої мрії", — розповіла перша леді. Олена Зеленська нагадала слова британського письменника й політика Бенджаміна Дізраелі про те, що дії не завжди приносять щастя, але не буває щастя без дії.

Молоді лідери мали можливість поставити запитання. Зокрема, молодь цікавилася планами Олени Зеленської у статусі дружини Президента. Перша леді розповіла, що нині розробляється стратегія дій та ініціатив. За її словами, вже виокремлено низку напрямів роботи, зокрема, це — здоров’я майбутніх поколінь, що включає пренатальну сферу, шкільне харчування, фізичне виховання та активність дітей. Олена Зеленська зазначила, що планує спиратися на експертів, профільні міністерства та організації.

Крім того, першу леді цікавить підтримка спорту — олімпійського та паралімпійського, а також проекти культурної дипломатії.

«Настав час діяти. Вже декілька місяців я виконую низку представницьких функцій, а зараз маю на меті обрати для себе гуманітарні місії, які мені близькі», — розповіла перша леді.

Молодь цікавилася, чи радиться Володимир Зеленський з дружиною щодо робочих питань і рішень, а також чи погоджується перша леді з твердженням, що за кожним сильним чоловіком стоїть не менш сильна жінка.

Олена Зеленська зазначила, що намагається підтримувати й допомагати чоловікові, який для неї не лише кохана людина, а й найкращий друг.

Схожі новини