Передплата 2024 «Добрий господар»

Олена Зеленська розповіла Vogue UA, як справляється зі стресом

  • 13.04.2023, 19:15
  • 951

Перша леді України Олена Зеленська стала героїнею глянсового журналу Vogue UA та розповіла, як справляється зі стресом

Зеленська. Фото ілюстративне
Зеленська. Фото ілюстративне

«Не думаю, що щось дуже оригінальне. Спорт завжди допомагає. Прогулянки. Миття посуду. Я щаслива, звичайно, не повинна робити це постійно, але все одно це хороша справа. Тепер, через відсутність електроенергії, намагаємося не користуватися посудомийною машиною, тому ось такий у мене спосіб розвіятися. І прибирання також, розкласти речі по місцях, викинути зайві папірці, стару косметику чи ліки. Мені заспокоює, коли я надаю чомусь порядок. Краще було б, звичайно, вийти на вулицю і побігти, але не завжди це вдається», — розповіла вона.

Також дружина глави держави додала, що останнім часом займається кількома проектами, серед яких психологічна допомога українцям.

«Я не могла спокійно спостерігати за тим, що відбувається, — відповідає вона. — Довкола триґер за триґером. Пам’ятаєте фото із Бучі, на якому маленький хлопчик біля могли матері на їхньому власному подвір'ї? Коли усвідомлюєш обсяги наших трагедій, розумієш, що усе суспільство живе у напруженні - і це не минеться без наслідків, на жаль. Тому я скористалася своєю можливістю зібрати ініціативних людей, які мають вагу у різних сферах суспільно-політичного життя в Україні, і запустила цю програму», — сказала Зеленська.

Крім цього, дружина президента України займається проектами: впровадження безбар'єрності, Фонд Olena Zelenska Foundation.

Схожі новини