Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Головний путінський пропагандист Соловйов заявив про створення в майбутньому нових "народних республік" в Україні

  • 12.09.2019, 09:13
  • 726

Головний рупор путінського режиму Володимир Соловйов вибухнув неадекватними погрозами про створення нових терористичних "народних республік" на території України.

Він озвучив їх в ефірі передачі «Вечір з Володимиром Соловйовим» на телеканалі «Росія 1» під час сепаратистського спічу українського поплічника кремлівської пропаганди Олександра Охріменка, передає OBOZREVATEL

Так, підставний експерт почав просувати ідею необхідності визнання Росією «Л/ДНР» нібито заради порятунку України від абхазького сценарію.

«Було б добре, щоб Путін визнав „ДНР“ і „ЛНР“ і включив у Євразійський союз. Абхазький варіант! Так, дійсно, це вирішило б масу економічних проблем. Я думаю, на якомусь етапі російська влада прийде до цього і може укласти договір про дружбу, економічне співробітництво і так далі. Таке буде, але не завтра, не післязавтра, а через якийсь час», — висловився Охріменко.

Соловйов зачепився за останню фразу співрозмовника і почав сипати своїми погрозами про масштабну окупацію України російськими військами.

«Ви маєте на увазі, коли „Одеська народна республіка“, „Харківська народна республіка“? А „Русинська народна республіка“ може піднятися? А ви у 2004 році могли собі уявити, що будуть „ДНР“ і „ЛНР“? А у 2008? А у 2012? Тоді що ж ви так швидко відмовляєтеся від „Івано-Франківської народної республіки“, Харківської народної республіки», «Одеської народної республіки»?" - уїдливо сказав топпропагандист Кремля.

Схожі новини