Передплата 2024 «Добрий господар»

Синоптик розповіла, якою буде погода в Україні на День Прапора та на День Незалежності у 2019 році

  • 22.08.2019, 20:53
  • 414

До кінця тижня, на День Прапора та на День Незалежності, в Україні пануватиме суха сонячна погода.

Про це написала синоптик Наталка Діденко у своєму блозі.

Антициклон визначатиме метеоумови в більшості областей. Невеликий виняток становитимуть локальні дощі та грози у прикарпатських областях та північному сході України. Температура повітря у західних областях та у північній частині протягом дня коливатиметься близько +24+29 градусів.

А ось на півдні, у східних областях та в більшості центральних, окрім Вінниччини, спека втримається. Передбачається максимально +30+35 градусів. У більшості областей вітер буде поривчастим, подекуди до сильного.

Наступний тиждень суттєвих змін у погоді не принесе. В Україні переважатиме суха погода, високий атмосферний тиск, сильна спека на півдні, сході й у центрі; на півночі та заході буде тепло, до помірної спеки.

У Києві 23−24 серпня, на День Прапора та День Незалежності, опадів не передбачається, буде сухо та сонячно. Пориви північно-східного вітру можуть досягати 12−15 м / с. Температура повітря коливатиметься вночі в межах +12+15 градусів, удень очікується +25+28 градусів.

На наступному тижні погода в Києві суттєво не зміниться — без опадів, поривчастий вітер, максимальна температура повітря +26+28 градусів, місцями +28+30 градусів.

Схожі новини