Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Трясти світ буде доки планета Плутон не перейде у знак Водолія: це станеться 21 січня 2024 року»

Астропсихологиня Вероніка Савченко спрогнозувала чого чекати Україні від нової епохи Водолія: спроба захоплення Києва, контрнаступ ЗСУ, ракетні удари по Одесі та Львову

Чого чекати Україні від нової епохи Водолія. Фото ілюстративне
Чого чекати Україні від нової епохи Водолія. Фото ілюстративне

Один з переломних етапів війни в Україні проти загарбників з рф очікується наприкінці жовтня та у листопаді цього року. У цей період буде великий наступ ЗСУ на рашистів, а ще цілком можлива спроба росії вдруге захопити Київ. Але столиця гідно витримає удар. Наприкінці жовтня, в середині листопада та у грудні по Львову знову очікуються ракетні обстріли (ціль — інфраструктура енергоресурсів). У листопаді рашисти значно посилять ракетні наступи в Одесі. Вкрай напружені конфліктні дні для України у війні з рф — 14, 17, 21, 27 листопада. Україна продовжить наступ та звільнення власних земель.

Перші домовленості та угоди щодо війни можуть бути наприкінці січня-лютого 2023 року. У березні 2023 року українці стануть свідками наступного переломного етапу — знову домовленості, переговори… У цей час ймовірні міжнародні суди щодо воєнних злочинів військових рф (за взірцем Нюрнберзького процесу). Очікувати остаточну перемогу у 2023 році ще зарано. Травень 2023 року внесе багато змін, отже варто почекати та вірити на оновлення країни. Повна трансформація, зміна політичного курсу, нове народження України і цілковита перемога у війні з рф починається з 2024 року.

Такі прогнози дала астропсихологиня, нумерологиня Вероніка Савченко.

Вероніка Савченко
Вероніка Савченко

Час диктаторів минає

Вона каже, епоха Землі завершила своє правління і ми вступили в епоху Водолія. Трясти світ буде доки планета Плутон не перейде у знак Водолія, а це станеться остаточно 21 січня 2024 року.

«Водолій — це енергія, яка передбачає правдиве розповсюдження інформації, — каже пані Савченко. — Відтепер сила громадських рухів переважає авторитет керівника підприємства, міста, країни… Колективне „я“ розчавлює індивідуальне „я“. Водолій прискорить появу нових громадських організацій та появу нових форм управління країнами. Спостерігаємо, як президенти деяких країн під впливом суспільної думки змінюють риторику своїх виступів, приймають вимоги суспільства. У глобальному вимірі час диктаторів минає. Війна змінила світ. Такі зміни триватимуть упродовж 10−12 років. За цей період сформується нова модель правління державою у світі — лідери будуть зважати на думку людей».

Для росії — поступовий крах та ізоляція, для Китаю — економічний розвиток

За словами астропсихологині, епоха Водолія найбільше торкнеться рф, яка затіяла війну та геноцид в Україні. «На росії введуть ще більш жорсткі закони щодо розповсюдження інформації про війну, — каже. — Ізоляція від світової європейської спільноти триватиме. Молодь відверто критикуватиме владу. Система правління наблизиться до точки неповернення… Весь 2023 рік росія входитиме до тупикової зони. Щодо територій, то Урал та частина Сибіру радше за все стануть автономними республіками».

Схожі новини