Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У мерії Одеси заявили, що власник готелю "Токіо Стар" відмовився платити компенсацію постраждалим у пожежі

  • 20.08.2019, 14:20
  • 554

В Одеській міській раді заявили, що власник готелю "Токіо Стар", бізнесмен Вадим Чорний, відмовився переселяти людей після масштабної пожежі та виплачувати їм компенсацію

Про це пише Думська.

За словами віце-мера Одеси Павла Вугельмана, керівництво міста від імені 63 постояльців готелю, які потребували матеріальної підтримки, зв’язалися з поліцією, запитавши про можливу компенсацію, і отримали відповідь, що власник готелю не буде нічого виплачувати.

«Що стосується власника, то розміщувати людей в іншому готелі та виплачувати допомогу або компенсацію, він відмовився», — сказав мер Одеси Геннадій Труханов.

Сам Вадим Чорний назвав заяви чиновників брехнею.

«Ніхто не відмовився. Я перебував у СІЗО. Крім мене, ніхто рішення не приймає. Компенсація передбачає провину. До рішення експертизи не може бути компенсації в будь-якому випадку. Але всім проведені виплати просто тому, що люди постраждали. Не тому, що це компенсація або визнання провини, це допомога. Людям оплачують лікування, повернули всі можливі гроші, дали на квитки», — заявив бізнесмен.

Нагадаємо, в Одесі в ніч на суботу, 17 серпня 2019 року, сталася пожежа в готелі «Токіо Стар», розташованому на вул. Водопровідна, 1, через що втратили життя щонайменше дев'ять осіб. Їхні анкетні дані встановлюються.

Власник об'єкту — місцевий підприємець та політик Вадим Чорний, якому також належить готель «Зірка» на Успенській вулиці. За словами президента Володимира Зеленського, він особисто відповідатиме за те, що сталос

Схожі новини