Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Пожежа в готелі Одеси: у лікарні розповіли подробиці про стан постраждалих

  • 17.08.2019, 11:43
  • 431

Шестеро постраждалих під час пожежі в «Токіо Стар» перебувають у реанімації – про це повідомив завідувач опікового відділення лікарні №10 Олександр Ставратій. До цієї лікарні доправили сімох із десяти госпіталізованих внаслідок пожежі, які отримали найбільш серйозні ушкодження.

Про це повідомляє Радіо Свобода.

За даними лікаря, двоє з постраждалих — одесити, четверо — мешканці інших населених пунктів України. Ще один постраждалий — громадянин іноземної держави.

«(Уражені — ред.) різні ділянки тіла, від 1% до 15% поверхні тіла. Переважна патологія — термоінгаляційна травма, опіки дихальних шляхів та отруєння продуктами горіння. Всі вони були доставлені в кіптяві, чорні, слизова порожнина носа, роту, язик — все було чорного кольору», — сказав Ставратій.

Він уточнив, що серед госпіталізованих у його закладі постраждалих — троє жінок і четверо чоловіків віком від 16 до 37 років.

Вночі проти 17 серпня в готелі «Токіо Стар» в Одесі сталася пожежа, в якій загинули вісім людей, десятьох госпіталізували. Поліція відкрила кримінальне провадження за фактом порушення протипожежної безпеки.

Схожі новини