Передплата 2024 ВЗ

ПриватБанк допомагає купити або продати авто

  • 15.07.2019, 12:07
  • 892

З початку роботи інтернет-майданчика купівлі/продажу авто з лютого 2019 року вже оформлено 270 успішних продажів через ПриватБанк. Пропозиції є на будь-який смак та гаманець.

Вигідно купити чи продати будь-який автомобіль стало можливим в новому онлайн-автосалоні, який віднедавна запустив ПриватБанк. Сайт пропонує понад 1500 автівок на вибір. З початку роботи інтернет-майданчика купівлі/продажу авто з лютого 2019 року вже оформлено 270 успішних продажів через ПриватБанк. Пропозиції є на будь-який смак та гаманець.

Актуальні та майбутні автовласники можуть вигідно купити або продати авто без зайвих витрат часу — у онлайн-режимі можна переглянути фотографії автівок, залишити свої контакти та отримати докладну консультацію. Також покупці, які розглядають варіант кредитування, можуть отримати рішення щодо розстрочки та розрахувати щомісячний платіж одразу на сайті при виборі авто (клік на кнопку «Купити»).

ПриватБанк пропонує до послуг клієнтів програму «Авто в розстрочку», завдяки якій користуватися автомобілем можна вже сьогодні, при цьому виплачуючи вартість автомобіля частинами (щомісячний платіж). Угода оформляється у формі фінансового лізингу. ПриватБанк пропонує клієнтам спеціальні умови на весь модельний ряд автомобільних брендів Toyota, Nissan, Peugeot, Citroen, Renault, Mitsubishi и Lexus від 0,01% річних.
Автолюбителі можуть купувати в кредит акційні авто, нові та з пробігом на будь-яких автомайданчиках, в автосалонах чи у фізичних осіб. У червні найпопулярнішими марками авто, які клієнти купували за допомогою програми «Авто в розстрочку», були — Toyota Camry, Renault Logan, Nissan Quashqai.

Простота оформлення та доступність кредитування авто ПриватБанком завойовує все більше прихильників. Отримати докладну інформацію про умови роботи цієї програми можна у будь-якому відділенні ПриватБанку у Львівській, Закарпатській, Івано-Франківській та Тернопільській областях, а також на сайті.

Схожі новини