Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

"Надо поговорить": Зеленський відреагував на телеміст із Росією

  • 08.07.2019, 12:58
  • 588

Президент Володимир Зеленський назвав анонсований телеміст «Надо поговорить» українського телеканалу NewsOne і російського «Россия 24» дешевим, але небезпечним піар-ходом перед виборами.

Про це він заявив у відеозверненні, опублікованому на сторінці Офісу Президента у Facebook, передає Укрінформ.

Президент України Володимир Зеленський вважає, що замість телемісту з РФ треба говорити напряму з президентом країни-агресора Володимиром Путіним, і що він готовий до такої розмови у Мінську.

«Хочу обратиться к президенту Р Ф Владимиру Путину. Надо поговорить? Надо. Давайте. Обсудим, чей Крым, и кого там нет на Донбассе».

«Компанию для разговора предлагаю следующую: я, вы, президент США Дональд Трамп, премьер Великобритании Тереза Мей, канцлер ФРГ Ангела Меркель, президент Франции Эммануэль Макрон. Место? Думаю, Александр Григорьевич Лукашенко с удовольствием примет нас с вами в Минске».

«Мы не меняем и не отказываемся ни от каких дипломатических форматов. Мы предлагаем поговорить. Ведь надо же поговорить, правда?».

«Надо поговорить?». Згоден, давайте поговоримо! Спочатку, дорогі українці, з вами. Ви розумні люди і повинні на мить відключити емоції і трішки включити голови. Анонсований телеміст — це просто дешевий, але небезпечний піар-хід перед виборами, мета якого — знову поділити нас, нас із вами усіх українців на два табори", — підкреслив Зеленський.

Схожі новини