Передплата 2024 «Добра кухня»

На Одещині знайшли тіло 11-річної дівчинки, підозрюваний розповів моторошні подробиці вбивства

  • 20.06.2019, 08:13
  • 7 977

У середу, 19 червня, у населеному пункті Іванівка Одеської області знайшли тіло зниклої 11-річної Даші Лук'яненко.

Про це повідомляє прес-служба Національної поліції України.

«Щойно при обстеженні території в селі Іванівці поліцейські провели невідкладний обшук в одному з домоволодінь селища. У результаті обшуку поліцейські виявили ймовірне тіло зниклої Дарини Лук'яненко», — йдеться в повідомленні.

Відзначається, що співробітники поліції дістали голе тіло дитини з вигрібної ями, після чого воно буде направлене на судмедекспертизу, а також проведено упізнання родичами.

Наразі власника будинку як основного підозрюваного доставляють до відділку поліції для допиту.

Джерело в правоохоронних органах підтвердило OBOZREVATEL, що тіло дійсно належить зниклій дівчинці. Співробітник відділу ювенальної превенції ГУНП в Одеській області Дмитро Ревун також розповів, що підозрюваний, якому належить домоволодіння, був затриманий.

«Очевидно, вона померла через дії мерзенної, поганої і скривдженої істоти, яка не варта називатися людиною. У вигрібній ямі знайшли тіло і зараз на рідних і близьких чекає справжнє пекло на землі — впізнання тіла і наступні експертизи», — поділився він.

«Зараз власника будинку як основного підозрюваного доставляють у відділення поліції для допиту», — розповів глава Нацполіції Сергій Князєв.

Відзначається, що місце, де знайшли тіло Даші, перебуває неподалік від звичайного маршруту дівчинки з дому в танцювальний гурток.

Як уточнює «Думська», затриманому 22 роки, і його будинок розташований неподалік від звичайного маршруту дівчинки з дому в танцювальний гурток. Відзначається, що пошукова група заходила в цей двір у перший же день: її привели туди службові собаки. Однак тоді пошукачі не приділили цьому місцю належної уваги.

а даними волонтера Сергія Крайма, підозрюваний — сусід дівчинки. Його допитували два дні, проте він не зізнавався у скоєному до того часу, поки його не видала місцева жителька. За його словами, вбивство дівчинки відбулося саме в тому місці, де жителі Іванівки чули крик.

Примітно, що в пошуках дівчинки брали активну участь ворожки і екстрасенси, які запевняли, що дитина жива і перебуває в підвалі.

В ексклюзивному коментарі OBOZREVATEL перший заступник глави Національної поліції В'ячеслав Аброськін повідомив, що хлопець не вчиться і не працює, всі дні проводить за комп'ютером, іноді допомагає батькам, які працюють на ринку в Іванівці.

Відзначається, що він зізнався в скоєному. Під час допиту затриманий розповів, що душив дівчинку в коридорі, потім роздягнув, але нібито нічого не зробив. Далі кинув тіло в яму, а речі облив бензином і спалив.

Ближче до ночі близькі 11-річної Дарини впізнали тіло дитини. За словами слідчого, батьки 22-річного підозрюваного, швидше за все, не знали про скоєне. Також вони відмовилися наймати йому адвоката. Правоохоронці розповіли, що хлопцеві загрожує довічне ув'язнення.

Схожі новини