Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На окупованій території знайшли тіло сапера ЗСУ, який зник під час бою з бойовиками

  • 30.05.2019, 10:28
  • 573

На тимчасово окупованій території знайшли тіло українського сапера, який зник під час бою поблизу Попасної (Луганщина).

Про це повідомляє прес-служба штабу операції Об’єднаних сил в Facebook.

«…Внаслідок спільної роботи моніторингової місії ОБСЄ і групи „Евакуація 200“ на місці бойового зіткнення було виявлено тіло військовослужбовця окремої механізованої бригади солдата Степанченко Б.», — йдеться в повідомленні.

За інформацією штабу, боєць 27 травня у складі групи саперів в районі населеного пункту Попасна виконував бойове завдання з перевірки мінно-вибухових загороджень перед переднім краєм оборони одного з механізованих підрозділів і потрапив в засідку диверсійно-розвідувальної групи противника.

«Тіло загиблого солдата Степанченко Б. наразі перебуває на тимчасово окупованій території. Передача тіла представникам З С України планується 31 травня на контрольному пункті в'їзду-виїзду «Щастя», — резюмували у штабі.

Нагадаємо, 22 травня бойовики захопили вісьмох українських військових. В штабі Об’єднаних сил повідомили, що військовослужбовці ЗСУ, рухаючись на вантажному автомобілі в районі населеного пункту Новотроїцьке, помилково відхилилися від визначеного маршруту і потрапили на тимчасово-окуповану територію. Там вони були затримані бойовиками збройних формувань Російської Федерації.

Схожі новини