Передплата 2024 «Добрий господар»

«Вже є квартал»: Кличко потролив плани Зеленського перенести Адміністрацію президента

  • 25.05.2019, 18:11
  • 805

Мер Києва Віталій Кличко пожартував про намір Володимира Зеленського перенести Адміністрацію президента.

Про це Кличко сказав в інтерв'ю журналу НВ.

Відповідаючи на запитання, чи готовий він виділити якийсь новий квартал у столиці під Адміністрацію президента, Кличко зазначив, що він має право пожартувати, оскільки Зеленський теж про нього жартував.

«Ось ви запитуєте: чи готовий я виділити йому новий квартал? Так у нього, будь ласка, вже є квартал, який можна перейменувати», — додав він.

На уточнююче запитання, чи має він на увазі його компанію «Квартал 95», Віталій Кличко відповів: «Це ви сказали!»

Президент Володимир Зеленський ще до своєї перемоги на виборах заявляв, що хоче скоротити штат Адміністрації президента і перенести президентський офіс.

Валерій Гелетей, який на той момент очолював Управління державної охорони, заявив, що перенесення Адміністрації президента вимагатиме значних грошових витрат, залучення додаткових кадрів і викличе багато питань щодо безпеки.

А колишній заступник голови А П Дмитро Шимків заявив, що перенесення АП з вулиці Банкової коштуватиме десятки мільйонів доларів.

Водночас соратник Володимира Зеленського Олександр Данилюк підтримує перенесення Адміністрації президента з вулиці Банкової в інше місце. Данилюк уточнив, що це не найважливіше рішення, але за бажання перенесення АП можна провести оперативно.

Схожі новини