Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ісус з’явився у небі над Аргентиною. Фото стало хітом мережі

Мешканка Аргентини зробила фото, яке зафіксувало «з’явлення Ісуса» у небі

Жінка просто фотографувала краєвиди в околицях Сан-Сальвадор-де-Жейю. Відтак, гортаючи галерею на телефоні, зупинилася на знімку, де, на її думку, зафіксовано Христа. Звісно ж, авторка виклала таку дивовижу в інтернет, надавши спільний доступ до фото у Twitter, аби «інші могли також відчути чудо».

Фото моментально стало хітом соціальних мереж. Його коментують користувачі у всьому світі. Як це, зазвичай, буває, вони поділилися у версіях, які б пояснювали те, що зображено на фото. Є такі, що безапеляційно сприймають образ Ісуса як чудо, ба більше — вважають це знаком, попередженням. «Господь прийде вже незабаром і ми повинні бути готові до цього», — цитує Fox News користувачку Маріелу Романо. Дехто зауважив ідентичність образу на фото із відомою фігурою Христа у Ріо-де-Жанейро.

Звісно, є й скептики, для яких зображення — не що інше, як оптична ілюзія, спричинена соцячним промінням, яке пробивається крізь хмари. Ще дехто вважає, що фото — продукт графічної комп’ятерної обробки. Однак авторка категорично відкидає будь-які закиди у фальсифікації.

Схожі новини