Передплата 2024 «Добре здоров’я»

«Тепер можна»: невістка Порошенка розповіла про військову службу сина президента

  • 25.04.2019, 13:58
  • 992

Син Президента і Верховного Головнокомандувача Петра Порошенка Олексій таємно, під іншим прізвищем, ще з 2014 року був командиром мінометного розрахунку в лавах ЗСУ.

Відповідну інформацію надав обізнаний із ситуацією інсайдер, а також підтвердила дружина Олексія Юлія Порошенко на своїй сторінці у Facebook.

«Тепер можна. Маленькому Петі було два місяці», — зазначила вона у підписі.

«Час, напевно, вже і мені проговоритися і розповісти про те, що знав ще з літа 2014 року. Тут все гранично просто. Син Порошенка Олексій сам, добровільно, пішов у військкомат і лише потім поставив перед фактом свого батька. Порошенко відмовляти сина не став, але пояснив йому, що якщо не дай Боже він потрапить у полон, це може стати важелем тиску не стільки на нього, скільки на всю Україну, оскільки сам факт полону сина Президента і Верховного Головнокомандувача може стати найсильнішим деморалізуючим фактором для армії і населення країни», — йдеться у повідомленні.

«Що зробив Порошенко — документи прикриття для сина на інше прізвище. Щоб навіть товариші по службі не знали, хто він. Якщо не помиляюся, Олексій був командиром мінометного розрахунку і не в тилу. Мінометні розрахунки не по тилах і штабах сидять», — підсумував інсайдер, який назвався Віталій Олександрович.

Водночас прокоментував ситуацію також і представник команди переможця президентських виборів Володимира Зеленського, екс-міністр, Олександр Данилюк.

«Бруду вилилося чимало. На превеликий жаль, це відображає „якість“ нашої політики. І для сімей це часто ще більше випробування, ніж для самих політиків. І боротися з цим — це як воювати з вітряками. Але правду в результаті треба відновлювати… Хай щастить!» — написав він.

Схожі новини