Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

«Обіцяти це було неможливо»: у Зеленського відхрестились від обіцянки швидко закінчити війну

  • 22.04.2019, 19:05
  • 709

Голова штабу Володимира Зеленського, який переміг на президентських виборах, Дмитро Разумков заявив що «немає можливості закінчити війну завтра».

Про це Разумков заявив інтерв'ю на телеканалі ICTV, повідомляють «Українські новини».

«Війна — це тривале питання. Ніхто не має можливості закінчити війну завтра. Обіцяти це було неможливо і не можна», — сказав Разумков.

Так, Разумков зазначив, що Нормандський формат залишається ключовим механізмом врегулювання військового конфлікту на Сході України.

«Продовженням Нормандського формату є Мінські угоди. Від них відходити не можна. Так, там багато моментів, які станом на сьогодні дозволяють говорити, що „Мінськ“ не дуже ефективний. Це правда. Але відходити від нього не можна, оскільки до „Мінська“ прив'язані всі ті санкції, які діють стосовно Росії», — зазначив Дмитро Разумков.

За словами Разумкова, «більш концептуально треба взаємодіяти з Великобританією, яка підписувала Будапештський меморандум, і плюс — США».

«При цьому не менш важливим є питання реформ: боротьба з корупцією, розвиток економіки. В Європі є достатньо держав, які толерантно ставляться до Росії. І відсутність прогресу всередині країни дає їм можливість допомагати іноді РФ», — додав Разумков.

Схожі новини