Передплата 2024 «Добрий господар»

Одіозного депутата Держдуми Росії, який хотів викупити половину України, побили дверима

  • 14.04.2019, 16:09
  • 863

У Санкт-Петербурзі побили одіозного депутата Державної Думи Росії Віталія Мілонова, який назвав Україну «Євросомалі» і запропонував викупити половину її території.

Про це пише «Обозреватель».

Інцидент трапився ввечері в суботу, 13 квітня, на штрафмайданчику по дорозі на Турухтанні острови, передає 5 канал. Депутат вже звернувся в поліцію із заявою. За словами Мілонова, тілесні ушкодження йому наніс 31-річний старший адміністратор стоянки.

«Я поїхав допомогти приятелеві, у якого вкотре невідомо за що евакуювали машину. Виявилося, що вона знаходиться на штрафмайданчику, при цьому машину хлопцеві пошкодили, поки евакуювали. Коли я приїхав на стоянку, то побачив, як там працюють — п'яні евакуаторщики просто втекли від нас, лаючись. Коли попросив показати документи, вони стали намагатися бити нас дверима, вимагати, щоб ми повністю оплатили готівкою стоянку», — заявив депутат Держдуми в коментарі 78.ru.

Коли ж Мілонов відрекомендувався, почув, що «у них все добре прикрите, і вони будуть робити так, як вважають за потрібне».

Депутат пообіцяв внести ініціативу про скасування платної евакуації в Петербурзі: «Ми записали на відео всі їх бандитські витівки, надали їх поліції. Вважаю, що якщо вони на депутата Держдуми замахуються і б'ють дверима, що ж вони зроблять з простою людиною! Не кажу вже про те, що евакуаторників ми застали, коли вони розпивали алкогольні напої прямо в кабіні евакуатора».

Він також додав, що ніяких травм не отримав і йому «ні за що не соромно».

Схожі новини