Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Укрзалізниця потрапила в новий скандал: деталі і фото «пекельної» знахідки з поїзда

  • 23.03.2019, 12:54
  • 740

Відповідну історію зі знімками з вагона оприлюднив журналіст Андрій Шаповал.

Про це повідомляє Політека. net. з посиланням на Facebook журналіста.

За словами Андрія Шаповала, він скористався послугами Укрзалізниці і купив квиток на поїзд № 070Д «Маріуполь-Львів», проте вже в вагоні його чекав неприємний сюрприз. Зокрема, пасажир виявив у багажному відсіку під сидінням у своєму купе вугілля.

«Цей потяг мене дивував, дратував і смішив одночасно вже неодноразово… Маріупольські поїзда кожного разу дивують чимось новим, креативним: розбитими вікнами з 10-сантиметровим шаром інею в тамбурі, який не розморожували ніколи, запахом „туалету“ в будь-якій точці вагона, обірваними дверима, „кватирками“, які не закриваються -15 за бортом і ніколи не відкриваються, коли за бортом +40, постільною білизною стійкого сірого кольору і вологого на дотик, бидловато-скотським персоналом… Я думав що бачив вже все… Але ні», — докладно описав ситуацію незадоволений пасажир Укрзалізниці.

Андрій Шаповал також зазначив, що провідник на прохання прибрати вугілля відреагував без ентузіазму, але все-таки очистив відсік під сидінням.

«От коли по-справжньому радієш, що наші потяги їздять на вугіллі, а не на ядерному паливі», — резюмував пасажир, якому Укрзалізниця вирішила приготувати «сюрприз».


Схожі новини