Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Скандальний поліцейський, який бив протестувальників ногами, вийшов на свободу і розповів свою версію подій

  • 13.02.2019, 19:51
  • 2 708

Поліцейський Василь Мельников, підозрюваний у побитті члена «С14» біля Подільського райуправління у Києві, вийшов із ізолятора тимчасового тримання і заявив, що в нього не було наміру добивати лежачого.

Про це він сказав у відео коментарі, опублікованому на Facebook сторінці кандидата у президенти Іллі Киви, повідомляє УП.

Мельников розповів, що працює в правоохоронних органах з 2006 року і не працював у «Беркуті».

На питання, чи кричав він «лягай, Бандера», Мельников відповів: «Мене ще в той момент і не було на вулиці і той момент я не думав, хто це».

«(Бандера — ред.) — це людина, яка колись була націоналістом і відстоювала свої інтереси», — сказав він, додавши, що він байдужий до цієї постаті, і не відноситься до нього ні негативно, ні позитивно.

Щодо побиття представника «С14» Мельников сказав: «На той момент мене так само забризкали балоном і я переживав, що може бути все що завгодно, і стан був емоційний. І коли людина перебувала на землі, то якщо і наносилися якісь удари, то не по голові і… у мене не було прямого наміру добити».

Він також заявив, що поліцейські намагалися завадити людям потрапити в чергову частину, де зберігається вогнепальна зброя.

Схожі новини