Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Замах на державний устрій України: Палій про «Нову Конституцію» Тимошенко

  • 28.01.2019, 16:59
  • 589

«Нова Конституція» кандидата в президенти Юлії Тимошенко — це замах на державний устрій України.

Про це в ефірі «Прямого» заявив політолог Олександр Палій.

«Це слід сприймати дуже серйозно. Це, фактично, замах на державний лад, злочин по-суті, державний замах на державний устрій України. Тому що, українська Конституція не передбачає можливості зміни на референдумі. Тому що, референдум — це дуже маніпулятивна технологія і на ньому не можна питати складних питань. На референдумі, є таке правило в світі, не питати складних питань, тому що це все одно, що питати в малої дитини теорему Піфагора. Бо так не робиться», — сказав він.

За словами Палія, зараз є продовження тієї політики, яку Тимошенко свого часу проводила.

«Це з Медведчуком укладення угод і Конституції з Януковичем про розподіл України на дві частини, коли 22 мільйони відходило Януковичу, 21 мільйон українців відходив Тимошенко. Всі посади розподілялись, оборона ліквідовувалась, всі оборонні можливості ліквідовувались, не можливо було зберігати єдиноначальство в армії, ні оголошувати стан війни, ні просто оборонятись.

Тобто все це були такі рахунки, пам'ятаєте Тимошенко заволала «все пропало» коли все викрилось. Можливо зараз їй здається, що ще не все пропало, дурних ще можна знайти, які поведуться на знищення своєї країни. Тимошенко розуміє, що вона нічого не може дати, нічого не може запропонувати і вона пропонує просто колотити країну замість рухатись вперед", — додав Палій.

Нагадаємо, лідер фракції «Батьківщина» та кандидат в президенти Юлія Тимошенко зафіксувала у своїй декларації відсутність власного житла та автомобіля, низку прикрас та мільйонні статки чоловіка.

Схожі новини