Передплата 2024 «Добрий господар»

Журналіст показав, як в окупованому Луганську російський офіцер розважається з жінками та п’є за кермом

  • 14.01.2019, 20:08
  • 1 442

В окупованому Луганську російський кадровий офіцер Олександр Сазонов відкрито розважається з місцевими жінками і вживає алкоголь за кермом авто.

Про це пише УНІАН із посиланням на журналіста Андрія Цаплієнка.

Сазонов «служить» на окупованій території Луганської області з вересня 2018 року. Він керує оперативною групою російських офіцерів «Луганськ». Олександр Сазонов отримує зарплату у Центральному апараті Головного управління Генштабу З С РФ у Москві. Як зазначає журналіст, у Росії офіцер отримує 80 тисяч рублів (близько 35 тис. грн), а на окупованому Донбасі має можливість заробляти втричі більше.

На відео видно, як Сазонов за кермом автомобіля відкорковує пляшку шампанського і починає пити. Він перебуває у компанії невідомої жінки. Також, як видно на фото ТСН з паспортом Сазонова, він одружений.

«Олександр Сазонов під час свого відрядження до Луганська здебільшого віддавав перевагу стрільбі з шампанського в компанії привітної жінки. За що, гадаю, військовослужбовці українських Збройних Сил йому дуже вдячні. А на відео ви можете на власні очі побачити, як у Луганську проводять свій час російські окупанти. З дівчатами, машинами і шампанським», — йдеться у повідомленні журналіста.

Схожі новини