Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Москалькова СМС-повідомленням скасувала зустріч з Денісовою

  • 14.01.2019, 18:11
  • 481

Уповноважена Росії з прав людини Тетяна Москалькова скасувала заплановану зустріч з українським омбудсменом Людмилою Денісовою, яка прибула до Москви.

Як повідомила Денісова у своєму Facebook, Москалькова скасувала зустріч під приводом термінового позапланового відрядження.

Також Денісова проінформувала, що слідче управління ФСБ РФ вимагає суд провести засідання щодо продовження терміну тримання під вартою військовополонених українських моряків у закритому режимі.

«Навіщо це робиться, якщо приховувати нема чого, не зрозуміло. Однак тепер точно зрозуміло, чому скасовано зустріч з Уповноваженим з прав людини в Р Ф Тетяною Москальковою. Омбудсман Р Ф повідомила мені в смс-повідомленні, що вона вимушена виїхати у термінове позапланове відрядження та повернеться пізно ввечері. А завтра Тетяна Москалькова відлітає в Узбекистан», — написала Денісова.

Вона також підкреслила, що всі попередні домовленості щодо конфіденційного обговорення важливих для обох сторін питань «не мають для Уповноваженого Р Ф жодної ваги».

Нагадаємо, Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова у понеділок, 14 січня, прибула до Москви задля допомоги українським морякам. Суд над моряками має розглянути продовження тримання їх під вартою 15 січня. Крім того, у понеділок Денісова мала зустрітись з Москальковою для обговорення ситуації щодо полонених українських моряків і інших питань.