Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Українські війська зайняли важливий рубіж поблизу Горлівки

  • 28.12.2018, 12:33
  • 1 104

Підрозділи окремої механізованої бригади ЗСУ, які тримають оборону на підступах до н. п. Горлівка, успішно завершили обладнання оборонних позицій та наразі організували надійний захист на стику населених пунктів Зайцеве та Гладосове.

Про це у Facebook повідомив координатор групи «Інформаційний спротив» Дмитро Тимчук.

«Інтенсивні обстріли позицій ОС, активність ДРГ та висока концентрація важкого озброєння противника вимагали від українського командування негайних дій зі вдосконалення оборони на цьому напрямку. Для підвищення стійкості оборони підрозділи механізованої бригади збройних сил зайняли вигідний для оборонних дій природний рубіж у смузі оборони бригади та оперативно, в умовах безпосереднього зіткнення з противником, провели інженерне обладнання позицій», — йдеться у повідомленні.

Тимчук зазначає, що зміцнення обладнані на пануючій висоті, що дозволяє контролювати місцевість на цій ділянці та не допустити прориву противника в напрямку н. п. Новолуганське.

«Так, підрозділами ЗСУ, солдатами на Горлівському напрямку завершено удосконалення „поясу безпеки“ навколо населеного пункту Новолуганське, обладнанням додаткових позицій на пануючих висотах підвищена стійкість оборони на цьому напрямку. Завершено створення системи вогню, інженерних загороджень, вдосконалюється інженерне обладнання позицій», — додав Тимчук.

Схожі новини