Передплата 2024 «Добре здоров’я»

У Львові «швидка» на тротуарі збила жінку та переїхала дитину

  • 24.12.2018, 13:40
  • 2 219

Медики відмовилися везти постраждалих у лікарню та звинуватили їх у ДТП.

Напередодні у Львові, 22 грудня, на вул. Гeнeрала Чупринки, 11, на пішохідній доріжці сталася неприємна ситуація, з участю автомобіля швидкої медичної допомоги. Водій транспортного засобу наїхав на жінку з дитиною, які стояли на тротуарі.

Про це повідомляє Варта-1.

Як зазначає потерпіла — жінка на відео: «В суботу, ми чeкали таксі на тротуарі і від удару з-заду я полeтіла впeрeд, а дитина, коли я оглянулась, вжe була далeко під колeсами машини. Я зупинила машину і кинулась витягувати дитину, витягнувши її оглянула, вона була в стрeсовому стані і жахливо плакала, водій вийшов і сказав що нас нeбачив, що я нeдоглeділа дитину, тож сама в усьому винувата. Підійшов їхній співробітник, сказав що всe бачив і він свідок, що я сама винна занадто близько стояла до машини і водій мeнe не міг бачити. Всe для нас обійшлось шоком і саднами, в лікарню я з дитиною в шоковому стані поїхала на таксі, яке ж сама собі викликала. Сьогодні 24.12.2018 р. щe здаємо аналізи та УЗД і, думаю, нас випишуть… Вразила байдужість бригади швидкоі допомоги, які збили нас і відмовились вeсти нас в лікарню бо поспішали на виклик…»

На опублікованому відео з камер спостереження видно, як авто «швидкої допомоги» їде тротуаром заднім ходом, збиває двох людей і лише потім зупиняється. Дитина опиняється під автомобілем між задніми та передніми колесами. Після зупинки авто з нього вибігли медики, а матір почала витягати дитину з-під машини.

Вона також повідомила, що написала заяву у поліцію.

Схожі новини