Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На львів’ян чекає великий бокс від Андрія Котельника

На перегляд молодих талантів приїдуть інші уславлені чемпіони.

У п'ятницю, 21 грудня, у Львові, у приміщенні Академії боксу АК BOX PROMOTION, що на ТВК «Південний», стартує і триватиме упродовж трьох днів 16-й міжнародний турнір з боксу серед дорослих на призи чемпіона світу, срібного призера Олімпіади в Сіднеї Андрія Котельника. Саме він є організатором цієї знакової події.

Крім українських боксерів, до участі у престижних змаганнях зголосилися спортсмени віком до 22 років з Румунії та Молдови. Серед тих, хто на рингу виборюватиме іменні нагороди уславленого спортсмена, будуть і вихованці його Академії боксу. Подивитися на нові олімпійські надії (для глядачів вхід на турнір вільний) прибудуть друзі Андрія — шестиразовий чемпіон світу за версією WBO Сергій Дзінзірук, бронзовий призер Олімпійських Ігор в Сіднеї Сергій Данильченко та головний тренер збірної України з боксу Дмитро Сосновський.

«Наша Академія постійно шукає нових талантів, — розповідає Андрій Котельник. — Сподіваюся, що на цьому турнірі ми побачимо перспективних боксерів, які невдовзі зможуть гучно про себе заявити на світових рингах».

Схожі новини