Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

Ляпас та сварка між Кейт Міддлтон та Меган Маркл: Букінгемський палац зробив заяву

  • 02.12.2018, 15:33
  • 4 192

Буквально тиждень тому стало відомо про намір герцога і герцогині Сассекських переїхати з Кенсингтонського палацу і жити окремо.

Це було б цілком логічно, оскільки скоро їх сім'ю чекає поповнення, а з цим завжди пов'язані певні клопоти, пише Сьогодні.LifeStyle.

Однак, не варто забувати, що мова йде про королівську сім'ю, а це значить, що журналісти і злостивці завжди будуть шукати приховані причини.

Саме тому королівська сім'я вирішила поставити всі крапки в усіх питаннях, пов'язаних з переїздом. А заодно і покласти край пліткам, які його супроводжують.

Наприклад, днями таблоїд The Sun, посилаючись на перевіреного інсайдера, повідомив про дуже неприємний інцидент, що трапився ще до весілля Гаррі і Меган. Нібито Кейт Міддлтон дала ляпаса Меган Маркл за те, що та підвищила голос на когось з членів її команди в палаці.

Природно, слух рознесли все ЗМІ, після чого представники королівської сім'ї дали вичерпний коментар виданню The Mirror.

«Цього ніколи не було», — йдеться в офіційній заяві Букінгемського палацу.

Однак в той же час ще один «знавець» прихованої від публіки життя монархів розповів Vanity Fair, нібито герцогиня Сассекська впевнена, що британська преса веде проти неї цілу кампанію, щоб обмовити і отримати відповідну реакцію.

«Вона засмучена, але з усіх сил намагається не читати нічого з того, що пишуть про неї в пресі. Найголовніше для Меган — що думають і знають про неї близькі люди. Все інше — лише дурний галас», — прокоментував інсайдер.

Схожі новини