Передплата 2024 «Добре здоров’я»

На складах в Ічні зменшилась інтенсивність вибухів, на території працюють пожежники

  • 12.10.2018, 11:12
  • 530

На території 6-го арсеналу Міноборони продовжують лунати вибухи, проте їхня інтенсивність зменшилася.

Про це повідомляється на сайті Міноборони станом на 9 ранку.

«Інтенсивність вибухів, а також кількість осередків тління цієї ночі у порівнянні з попередньою значно зменшилася», — йдеться у повідомленні.

На території арсеналу вже працює пожежна техніка — 9 пожежних танків ГПМ-54, 3 інженерні машини розгородження (ІМР), 15 пожежних автомобілів.

Здійснюється аеророзвідка, з початком світлої пори доби вже працює авіація ДСНС України. 15 груп розмінування здійснюють очищення адміністративної території арсеналу, ці роботи планується завершити сьогодні і провести контрольний огляд.

У населених пунктах поблизу арсеналу працює 21 піротехнічна група від ДСНС України з метою очищення місцевості, доріг та під’їзних шляхів від залишків вибухонебезпечних предметів.

Співробітники Військової служби правопорядку у З С України, Національної гвардії та Національної поліції продовжують здійснювати охорону навколо периметру технічної території з метою недопущення проникнення сторонніх осіб.

Загалом з початку ліквідації наслідків надзвичайної події для гасіння осередків вогню та тління здійснено 89 виїздів пожежних танків, які використали понад 800 тонн води. Літаками Ан-32 ДСНС здійснено 46 вильотів, скинуто 368 тонн води. Інженерні машини розгородження 26 разів виїжджали з метою очищення доріг та під’їзних шляхів до місць гасіння, пожежні автомобілі за 18 виїздів здійснили підвезення до місць гасіння понад 140 тонн води для спеціальної техніки.

У навколишніх населених пунктах продовжує працювати Військова служба правопорядку у З С України з метою надання допомоги місцевому населенню та підтримання правопорядку.

Схожі новини