Передплата 2024 «Добра кухня»

Любителька клубів, світських заходів і дискотек: відома київська 70-річна бабуся-тусовщиця змінила імідж

  • 22.09.2018, 19:16
  • 4 800

Українська пенсіонерка Олена Вовк поховала чоловіка 15 років тому, проте мріє знову вийти заміж. Також вона зважилася на кардинальну зміну іміджу.

Про це повідомляє ТСН.

Так, вона зізналася, що є завсідником нічних клубів, світських заходів і дискотек. 15 років тому вона поховала чоловіка, тепер розважається за двох і мріє ще раз вийти заміж. Одна із вимог до потенційного обранця — він повинен бути значно молодше.

При цьому сама жінка зізналася, що вважає себе сексуальною.

«Ви знаєте, скільки в мені ще цієї сексуальності? Ви не помічаєте? Я дуже сексуальна», — сказала вона.

Її історію лише в соцмережах передивилося понад пів мільйона людей. Сотні людей залишили свої коментарі. Думки розділилися: від захоплення, до різкої критики.

Прислухаючись до думки користувачів мережі, Вовк вирішується на вдосконалення свого стилю за допомогою журналістів.

Перша її помічниця Ольга Шурова. Вона є дружиною фронтмена групи «Пианобой», а за сумісництвом — його стилістом. Разом з Оленою у неї є спільне захоплення — купівля речей на секонд-хенді. Сходивши на один із найбільших столичних ринків «секонду», вони прикупили речей та взуття на 350 гривень.

Наступний крок — новий макіяж і зачіска. З цим їй допоміг перукар В'ячеслав Дюденко.

Проте, Олена спочатку протестувала проти нового образу, але потім зважилася на зміни. Примітно, що після цього вона сказала, що пошкодувала про своє рішення не фарбувати волосся.

Схожі новини