Передплата 2024 ВЗ

А.Садовий про ремонт вул Городоцької: «Зараз розпочинають земельні роботи»

  • 16.07.2013, 18:16
  • 998

У Львові реконструюють вул. Городоцьку на ділянці від церкви Анни до ТЦ «Магнус». Реконструкція ділянки вул.Городоцької здійснюється у співпраці міста та ЄБРР, замовником робіт виступає ЛКП «Львівавтодор», виконавцем – компанія «Онур». На ділянці вже демонтували колії та розпочали земельні роботи. Як розповів міський голова Львова Андрій Садовий під час брифінгу на місці робіт, зараз розпочалась активна фаза ремонту.

«Вулиця Городоцька, про яку було так багато розмов, сьогодні в ремонті. Демонтували колії, демонтували всі речі, які потрібно. Зараз розпочинають земельні роботи. Біля ТЦ «Магнус» розпочали роботи по каналізуванню. Замовлені усі комплектуючі, плити, усе, що потрібно. Робота активніша, щоб цього року ця вулиця стала проїзною.

Археологи вже приступили до роботи, вони вивчають територію, ми максимально сприяємо», — розповів міський голова Львова Андрій Садовий.

Також мер зазначив, що місто досі не тримало коштів з державного бюджету за роботи, які проведені з 2011 року.

«Роботи, які виконувались у 2011 році, де у більшості підряд виконував «Онур», не проплачені. Це кошти, які ми вже другий рік чекаємо від держави. Це 154 млн грн. Якщо ці кошти ми отримаємо, одразу розрахуємось з «Онуром». По роботах, які ведуться сьогодні, — це кошти Європейського банку. Там достатньо чітке фінансування і проблем нема», — додав мер Львова Андрій Садовий.

Нагадаємо, ЛКП «Львівавтодор» 3 червня 2013 року підписало договір підряду з компанією ONUR Taahhut Tasimacilik Ve Ticaret Ltd.STI. на виконання робіт з реконструкції доріг з трамвайними коліями Львова по 6 лотах.

Відтак, у 2013 році підприємство планує виконати роботи по таких лотах:

• лот 1 — вул Промислова (Б. Хмельницького-Волинська) довжиною 410 м по трамвайній лінії 6; Б.Хмельницького (Осмомисла-Мулярська), Замарстинівська (Мулярська-Гайдамацька) довжиною 980 м по трамвайній лінії 6.

• лот 3 — вул Городоцька (Шевченка-Шпитальна) довжиною 720 м по трамвайній лінії 6.

• лот 6 — вул С. Бандери (Чупринки-Коперника), Коперника (С. Бандери — СЗШ№ 9) довжиною 470 м по трамвайній лінії 2.

Джерело: прес-служба ЛМ

Схожі новини