Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Позиції ООС обстріляли з важкого озброєння: бойовики отримали «відповідь» та зазнали втрат

  • 21.09.2018, 09:05
  • 718

Впродовж минулої доби, 20 вересня, російські окупанти 22 рази відкривали вогонь по позиціях наших військ На Донбасі. Тричі — із застосуванням забороненого озброєння. Ситуація була напруженою, однак повністю контрольованою Об’єднаними силами.

Про це повідомляє штаб Операції об’єднаних сил.

Зокрема, противник вів прицільний вогонь з мінометів калібру 120 і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї.

Окупаційні війська обстрілювали позиції Об'єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Мар'їнка, Новотроїцьке, Гнутове, Водяне, Лебединське і Широкино.

З мінометів 82-го калібру ворог обстрілював позиції Об'єднаних сил на Маріупольському напрямку в районі Лебединського та Широкиного. Вогневий наліт із застосуванням мінометів калібру 120 мм окупантами був здійснений на Луганському напрямку по опорному пункту наших військ у Кримському.

Також вчора вранці, о шостій годині окупанти з артилерії калібру 122 мм обстріляли населений пункт Широкино, що на Приазов'ї. Втрат серед військовослужбовців Об'єднаних сил і місцевого населення, а також руйнувань немає.

Загалом у ході бойових дій втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

За даними розвідки, протягом доби два окупанта були знищені, четверо поранені.

Від початку доби ворог із гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї чотири рази обстріляв позиції Об'єднаних сил поблизу Кримського на Луганському та Водяного на Маріупольському напрямках. Втрат серед наших захисників немає.

Схожі новини