Передплата 2024 «Добрий господар»

На протестах у Санкт-Петербурзі жорстко затримали 10-річну дитину

  • 09.09.2018, 20:20
  • 941

У неділю, 9 вересня, по всій Росії проходять акції проти пенсійної реформи, анонсовані Навальним.

Як повідомляє Дождь, в Санкт-Петербурзі затримання проходять в жорсткій формі. На кадрах відео видно, як співробітники поліції затримали хлопчика, якому, за словами кореспондента Дождя, близько 10 років на вигляд. Хлопчик плакав, коли його вели в автозак, пише УНІАН.

Також повідомляється, що був жорстко затриманий пенсіонер, якого люди з натовпу намагалися захистити від співробітників Омону. По дорозі в автозак він втратив окуляри. Пізніше стало відомо, що пенсіонеру стало погано. Йому викликали швидку. Мітинги проив пенсійної реформи проходять по всій Росії, акції погодили тільки в Кургані, Чебоксарах, Кірові і Березниках.

У Санкт-Петербурзі 7 вересня влада відкликала узгодження, пояснивши це комунальною аварією. У Москві пройде неузгоджена акція. 25 серпня Навального затримали у будинку і заарештували на 30 діб. Напередодні акції в Москві затримали соратників Навального Георгія Албурова і Володимира Мілова, в день акції 9 вересня затримали юриста ФБК Любов Соболь. Напередодні 9 вересня в регіонах також затримували і активістів заарештовували.

Схожі новини