Передплата 2024 «Неймовірні історії життя»

У київській маршрутці пасажири побилися через відкрите вікно і місце для пенсіонерки

  • 06.09.2018, 20:24
  • 590

В одній їз київських маршруток пасажири побилися через те, що не могли з’ясувати — закрити чи ні кватирку у вікні.

Про це в Facebook пише очевидець курйозного випадку Наталія Мічковська.

Як відзначає жінка, спочатку в маршрутці виник конфлікт між бабусею і іншим пасажиром, який відмовився поступатися їй місцем.

У той же час на задній площадці розгорівся інший скандал.

«Вибухнув дикий скандал з-за вікна: одному дуло, а п'ятьом було душно. Всі ці громадяни посилали один одного їздити в таксі, тільки одні — з закритими вікнами, а інші — з відкритими. На передній площадці хтось комусь наступив на ногу і пішов український варіант англійського «перепрошую, сер»: «мало нам було цієї й… нутої старої, так ще і повна маршрутка п… дорів», — розповідає Наталія.

Дівчина зазначила, що закінчилося все бійкою між пасажирами.

«Закінчилося все потворною бійкою. Побилися той, кому дуло, з тим, хто не поступався місце старій. Навколишні намагалися їх розборонити, в результаті в бійку вовлеклись чоловік 10 і маршрутка дивом не перекинулася», — підсумувала вона.

http://<iframe src="https://www.facebook.com/plugins/post.php?href=https%3A%2F%2Fwww.facebook.com%2Fnatalya.michkovskaya%2Fposts%2F1295185987285210&width=500″ width="500″ height="287″ style="border:none;overflow:hidden" scrolling="no" frameborder="0″ allowTransparency="true" allow="encrypted-media"></iframe>

Схожі новини