Передплата 2024 «Добрий господар»

Засновник OLX закрив в Україні мобільний проект оголошень

  • 15.08.2018, 17:17
  • 1 174

Південноафриканський холдинг Naspers закрив в Україні мобільний проект оголошень letgo.

Про це розповів глобальний СЕО всіх Класифайди Naspers (в тому числі OLX) Мартін Шіпбауер в інтерв'ю liga.net.

«Коли ми побачили, що letgo в Штатах добре пішов, то вирішили спробувати запустити цю програму і на десятці інших ринків в Європі. Один з них — Україна «, — сказав він.

За його словами, найкраще letgo прижився в Туреччині, де вже сильно виріс. Також продукт досить добре себе зарекомендував в Чехії, Хорватії та Словенії.

«Ми інвестуємо зараз туди активно. На інших ринках, де letgo не зайшов, ми або закрили проект, або підтримуємо, але вже не інвестуємо. В Україні OLX все-таки покрив собою нішу letgo. Так як OLX тут добре заточений під мобільні пристрої «, — зазначив Мартін Шіпбауер, додавши, що тому на початку цього року letgo довелося закрити.

Холдинг Naspers (штаб-квартира в Кейптауні) заснований в 1915 році в ПАР. Зараз його сервіси з таких сфер, як інтернет-торгівля, відеорозваг, медіа, працюють в 130 країнах. За шість місяців цього року (квітень-вересень) його консолідований дохід склав $ 2,958 млрд. Крім OLX, в Naspers входять такі проекти, як мобільний классифайд letgo, платіжна система PayU, сервіс доставки їжі Ifood та інші проекти.

Схожі новини