Передплата 2024 «Добрий господар»

На пішохідному переході фура збила жінку на смерть

Територію довкола автостанції «Західна», що на вул. Городоцькій, 288, уже охрестили кримінальною зоною.

Півроку тому на вул. Городоцькій, 288 відкрили автостанцію «Західна». На такий крок влада пішла, аби розвантажити середмістя Львова. Те, що робиться у цьому районі зараз, як кажуть, на голову не налазить. Тут зупиняються приміські маршрутки, які курсують на Самбір і Городок. Є міжнародні рейси… Поруч — чимало величезних торгових центрів та офісів. Постійні корки і хаос. На днях тут сталася жахлива аварія: фура збила на пішохідному переході 50-річну жінку. Вона загинула на місці.

Як поінформували в управлінні з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту населення ЛМР, 25 червня близько 16.00 год. у Львові на вул. Городоцькій, 288 біля автостанції «Західна» спеціалізований автомобіль (тягач) DAF скоїв наїзд на пішохода — жінку, віком близько 50 років. Швидка допомога констатувала смерть жінки до приїзду. Очевидці розповідали, що жінці відірвало голову…

Пан Петро, який працює у цьому районі у друкарні, каже: «О 18.00 виїхати з роботи, аби не порушити правила дорожнього руху неможливо. Є тут і світлофор, і пішохідний перехід. Але цього не достатньо. Тут треба було робити кільце, транспортну розв'язку. Або забирати звідти автостанцію… Жодних умов для безпеки водіїв та пішоходів тут не створено. Водії ставлять машини будь-де. Автобуси з третьої смуги переїжджають на першу… Тут страшенні затори. Усюди сміття. Ніхто нічого не прибирає».

Зі слів пана Петра, останнім часом тут активізувалися злодії. Крадуть все, що на очі попадає. Цей район уже охрестили кримінальною зоною.

Схожі новини