Передплата 2024 «Добра кухня»

«Зброю Савченко давали полковники РФ, знаємо імена», — Юрій Луценко

  • 11.05.2018, 14:19
  • 446

Українські правоохоронці встановили імена та посади російських полковників, які давали зброю депутату Надії Савченко для вчинення теракту в центрі Києва.

Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, виступаючи в Острозі Рівненьскої області на «Острог Forum — 2018».

«Після Революції гідності ми всі живемо в умовах трьох воєн. Перша очевидна — це війна з російськими окупантами і проросійськими сепаратистами на Донбасі», — заявив він.

Луценко уточнив: «Нам протистоять не тільки 40 тисяч озброєних сепаратистів-терористів, не тільки тисячі офіцерів російської армії, які керують ними — я це стверджую офіційно».

«Хоча б на прикладі запланованого Надією Савченко терористичного акту ми довели, що конкретні полковники Російської Федерації видавали їй зброю для терористичного акту в центрі української столиці», — заявив генпрокурор

«Ми знаємо цих полковників за прізвищами, за їхніми іменами-прикриттями, за їхніми посадовими званнями тощо», — додав він.

Згодом генпрокурор завершив думку про три війни: «Крім першого фронту на Донбасі, другого фронту на корупції, є ще третій фронт — проти українського патерналізму. Особливо старше покоління, а також молоді нитики заражені тим, що хтось їм із Києва має щось зробити».

Схожі новини