Передплата 2024 «Добрий господар»

«8 ключів Буквордсу» шукатимуть маленькі читачі

Х І Дитячий книжковий форум відвідає 15 тисяч учасників

Уже одинадцятий раз юні книголюби зустрінуться на Дитячому книжковому форумі у Львові. Цьогоріч він відбудеться 10 — 13 травня у Палаці мистецтв. Книжковий форум-2018 для дітей (0−13 років) буде у форматі великої гри «8 ключів Буквордсу».

Про це повідомили організатори на прес-конференції 25 квітня.

У програмі Форуму — понад 1000 заходів. На захід завітають дитячі письменники, ілюстратори та видавці, серед них — Галина Вдовиченко, Надійка Гербіш, Таня Стус, Іван Андрусяк, Сергій Прилуцький та інші.

На заході очікують близько 15 тисяч відвідувачів із 15 областей України. Протягом чотирьох днів з 10.00 до 18.00 години учасники форуму шукатимуть ключі до королівства Буквордс у тематичних зонах: про літературу, науку та винахідництво, спорт та рухливі ігри, музику та театр, екологію і мандри, музеї, настільні ігри та інше. Той, хто знайде та здобуде усі ключі, стане Володарем Буквордсу.

«Мета заходу — промоція дитячого читання. Хочемо показати, що книжка — це цікаво. А ще донести до дітей таку думку: щоб стати майстром у певній галузі, необхідно бути творчим та використовувати уяву», — розповіла координаторка Дитячого форуму Анна Батищева.

Співорганізаторами заходу є Львівська міська рада, Львівська обласна рада, Львівська обласна державна адміністрація та Львівський Палац мистецтв. А загалом до організації заходу приєднається понад 100 організацій та 32 видавництва.

Щоб відвідати форум протягом одного дня, треба заплатити за дитину 60 гривень, а за дорослого — 30. Якщо ж маєете намір взяти участь у Форумі усі чотири дні, тоді треба заплатити 90 гривень за дитину і 50 за дорослого.

Опісля придбання квитка всі заходи на території Дитячого форуму — безкоштовні. А ще є можливість стати благодійником — придбати так званий «підвішаний» квиток і залишити його для того, хто не має змоги його придбати. .

Схожі новини