Передплата 2024 «Добре здоров’я»

Чоловіка з уродинами вітає… мертва дружина

Щороку він отримує від коханої святкові листівки

Кейт Грейнджер померла два роки тому, однак перед смертю вона вигадала чудову ідею. Жінка підготувала серію вітальних листівок для свого чоловіка.

Британка Кейт була лікарем. 2011 року у неї діагностували рідкісну і злоякісну форму раку. Жінка проходила хіміотерапію, однак 2012-го відмовилася від неї, аби продовжити професійні проекти. Вона померла 23 липня 2016 року.

34-літня жінка програла боротьбу зі смертю, однак залишила чудовий подарунок живим. Зокрема, своєму чоловікові, який тепер отримує від неї вітальні листівки з нагоди уродин.

«Така емоційна листівка від моєї прекрасної і надихаючої дружини. Вона завжди зі мною і написала це для мене на майбутнє. Я дуже сумую за нею…», — написав він у Twitter.

Independent пише, що чоловік виклад відтальні листівки мертвої дружини у мережу задля того, щоб надихнути і підтримати інших невиліковно хворих людей. «Це — спосіб зберегти спогади».

Однак листівки — це не єдиний подарунок, який Кейт залишила живим. Вона започаткувала такорж ініціативу #hellomynameis, у рамках якої вже зібрано понад 110 тисяч фунтів для харитативних цілей.

Схожі новини