Передплата 2024 «Добрий господар»

Президент Світового конгресу українців поїхав просувати інтереси України

  • 15.04.2018, 15:58
  • 736

Євген Чолій відвідає Грецію, Кіпр, Туреччину та Азербайджан.

Президент Світового конгресу українців Євген Чолій відвідає Грецію, Кіпр, Туреччину та Азербайджан. Про це розповіли у прес-службі організації.

Як зазначається з 14-о по 23-тє квітня 2018 року президент Світового конгресу українців Євген Чолій з метою просування актуальних українських питань відвідає Грецію, Кіпр, Туреччину та Азербайджан, де зустрінеться з державними високопосадовцями та українськими громадами.

Головними темами, які порушуватимуться під час візиту, стануть «важливість дій міжнародної спільноти у відповідь на гібридну агресію Російської Федерації; направлення миротворчої місії на Донбас і моніторингової місії в Крим; та надання Україні економічної, гуманітарної і технічної допомоги».

Очільник української діаспори також говоритиме про перебіг реформ в Україні, у тому числі — антикорупційних. «У рамках перебування в Греції Євген Чолій візьме участь в урочистому заході з нагоди відзначення 20-ліття складової організації СКУ — Асоціації української діаспори в Греції «Українсько-грецька думка», — додали у прес-службі.

Схожі новини